Geen categorie

Tips voor het inrichten van een junglekamer

Een grote wens van vele kinderen is het hebben van een junglekamer. Het inrichten van een junglekamer hoeft absoluut niet moeilijk te zijn, je moet alleen even weten wat je nodig hebt en waar je precies op moet letten. Wij delen daarom een aantal tips waarmee jij een prachtige jungle kamer kan maken. 

Kleuren

Aan welke kleuren moet je denken als je het woord jungle hoort? Waarschijnlijk zijn de eerst kleuren die bij je opkomen bruin en groen. En dat zijn dan ook precies de kleuren die wij nu gaan gebruiken. Omdat bruin echter niet een hele vrolijke kleur is en kinderen toch wel meer houden van fellere kleuren, gaan we voor de kleur oranje. Je kunt ook gaan voor meerdere kleurencombinaties als rood en geel. 

Een houten bed

Een jungle is het teken van natuur. Daar mag natuurlijk een houten bed niet in ontbreken. Je kunt dit houten bed ontwerpen door houthandel Staphorst. Hiervoor is Houthandel Wielink de houthandel specialist. Je kunt het bed zo ontwerpen dat het frame ook bovenaan dicht is. Zodoende kun je aan dit frame een slinger van nep bladeren hangen, waardoor al een echt jungle gevoel wordt gecreëerd. 

Dierenknuffels

In de jungle mogen natuurlijk ook de dieren niet ontbreken. Ga daarom op zoek naar dieren knuffels die je in de slaapkamer kan neerleggen. Je kunt ook gaan voor een dierendekbed, die de kamer helemaal afmaken. 

Planten

Een junglekamer kun je ook goed inrichten met echte planten. Misschien niet het eerste wat je zou kiezen als je een kinderkamer gaat inrichten, maar geloof ons, dit is een echte toevoeging aan de kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *