Soorten zoogcompressen

wasbare zoogcompressen

Wasbare zoogcompressen

Ben je zwanger en ga je binnenkort bevallen van je baby? Dan is het handig om wasbare zoogcompressen te kopen. Ze zijn meesstal gemaakt van katoen. En deze zoogcompressen zijn erg absorberend, waardoor je niet lekt onder je kleding. Wasbare zoogcompressen zijn erg handig voor uw huid. Natuurlijk heb je verschillende soorten maten en verschillende soorten borstcompressen.

wasbare zoogcompressen

Je hebt drie verschillende soorten borstcompressen, wegwerp borstcompressen, wasbare borstcompresse en siliconen borstcompressen. Op deze manier kunt u altijd een keuze maken op basis van uw gewenste compressen.

De voordelen van een wegwerp borstcompressen is dat je hem weg moet gooien. Het nadeel is dat je hem de volgende dag niet kunt dragen. Wasbare zoogcompressen zijn natuurlijk veel goedkoper. Je hebt borstcompressen voor zachte kussentjes in je beha. Ze zijn gemaakt voor moeders die borstvoeding geven en moeders die last hebben van lekkende tepels. Wasbare borstcompressen zijn ook gemakkelijk te wassen. Deze wasbare kanten borstcompressen hebben een vochtafstotende ademende laag die vlekken op je kleding maakt dankzij de absorberende functionaliteit. Zorgt dankzij de aantrekkelijke voering ervoor dat de compressen heerlijk zacht en zacht aanvoelen op de huid en voorkomt pijnlijke tepels. Wasbare borstcompressen hebben verschillende kleuren naar keuze. Borstcompressen kunt u bij verschillende winkels kopen of bestellen.

Wegwerp borstcompressen zijn gemaakt van maandverband. Ze zijn zacht en absorberend. Er zijn veel verschillende merken die u kunt kopen. De goedkoopste zijn die van de huismerken. Bijvoorbeeld Etos, Hema, Kruidvat, Schlecker. Ze kosten ongeveer 2 euro voor een doos van 30 stuks. Borstcompressen van merken die borstvoeding geven. Zoals Natusan, Nuby, Medela. Zijn iets duurder ongeveer zeven euro per 30 stuks. Als je wilt,

kun je zelfs een dunne bh dragen met een superdun voedingskussen. Ga je je baby borstvoeding geven? Dan zijn zoogcompressen zeker aan te raden om voor je kleding te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *