Geen categorie

Snel je kind rustig

bibs speen

Er zijn momenten dat je kleintje onrustig is, maar wist je dat door een speen te gebruiken je zoontje of dochtertje weer rustig kan worden? Het gebruik van een speendoekje kan hierbij ook een rol spelen, een BIBS speen kopen doe je natuurlijk bij ikenmijnmama.com. Wanneer je kijkt in de webshop zie je dat er veel verschillende soorten spenen zijn, leuke zachte kleuren. Ook verschillende maten zodat je altijd een goede maat speen kiest, met een koord erbij is je kindje nooit zijn speentje kwijt en kan deze makkelijk pakken en in zijn of haar mondje doen.

Speen van rubber

Je kindje krijgt alleen maar het allerbeste van je, door een  BIBS speen kopen weet je zeker dat je het beste geeft. Ten eerste omdat de speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, de speen is lekker flexibel wat fijn is voor je kindje. Het schildje waar de speen aan vast zit, is lekker licht zodat je kind geen moeite heeft om de speen op te pakken en in haar of zijn mondje te doen. Door er een leuk en modieus koordje bij te kopen is de speen altijd binnen handbereik. Het schildje zal nooit irriteren of in de weg zitten, deze is zo gemaakt dat die het gezicht niet raakt.

BIBS speen kopen

Kies de goede maat

Natuurlijk heeft niet ieder kindje dezelfde maat speen, je kunt daarom een BIBS speen kopen in verschillende maten. Maat 1 is de kleinste maat, maat 3 is de grootste maat, het is mogelijk om alle maten in verschillende uitvoeringen te kopen. Keuze uit kleuren en maten zijn in de webshop van ikenmijnmama.com zichtbaar, kies er een leuk speenkoord of een doek bij en je kleintje is dolgelukkig en zal nog rustiger worden.Ook voor andere leuke dingen kun je terecht in de webshop, je wilt toch voor jouw kind ook alleen maar het beste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *