Een supergaaf kinderfeestje organiseren

lasergamen

Wil jij een supergaaf, onvergetelijk kinderfeestje organiseren voor je zoon, dochter, kleinkind of iemand anders? Er staan op internet veel ideeën, zoals een escape room, speurtocht of schmink party. Veel mensen zoeken hierop, waardoor het niet meer gaaf en origineel is voor de kinderen. Vaak merk je ook nog eens dat je er veel tijd aan kwijt bent. Om jouw kinderfeestje supergaaf en onvergetelijk te maken, zonder dat je er enorm veel voor hoeft te doen, hebben wij het ideale idee voor jou!

Het ideale idee: lasergamen

Het ideale idee voor een kinderfeestje is om lasergamen te huren, aangezien dit vele voordelen met zich meebrengt. Zo speel je het in teams, waarbij iedereen een lasergun krijgt en elkaar probeert af te schieten. Dit is kindvriendelijk, aangezien het door middel van een laserstraal gebeurt die geen pijn doet. Je hebt hierbij levens en als die op zijn, moet je uit het spel. Je hoeft zelf niks te organiseren, aangezien het bedrijf dit regelt, waar je de lasergame kinderfeestje huurt. Je krijgt bijvoorbeeld eten en drinken, als je dit erbij wilt en je kan het zelfs op locatie laten regelen, zodat het niet een heel eind rijden is en je zelf de omgeving kan kiezen. Daarnaast kan je het zowel binnen als buiten spelen, dus als het regent zou je kunnen kiezen om het binnen te organiseren. De prijs die je ervoor betaald is het ook echt waard. Als laatste kan je ook nog zelf de tijden kiezen, bijvoorbeeld of je het 1 of 2 uur speelt of onbeperkt.

De boost van lasergamen

Lasergamen geeft een boost bij kinderen en dat maakt het feestje supergaaf en onvergetelijk. Maar wat zorgt er nu precies voor die boost? Als eerste kan je kiezen of je het in het licht of donker speelt en kies je voor het donker, dan maakt het al een stuk spannender. Daarnaast zijn er veel obstakels, waardoor de kinderen niet weten waar iedereen zit en niet weten wanneer ze afgeschoten worden. Het spel is heel erg nagebootst met de werkelijkheid. Door de adrenalinekick die kinderen hiervan krijgen, worden ze aangezet om alles te geven om het andere team af te schieten. De levens zorgen ervoor dat het langer duurt en leuker blijft, dan wanneer ze er meteen uitliggen. Ook doordat ze precies op de gun van de ander moeten schieten, moeten ze gefocust blijven. Er ligt dus een uitdaging voor de kinderen in dit spel en er zit veel actie en spanning in, waardoor de kinderen het niet snel zullen vergeten. Ook zullen ze dit niet vaak bij een ander kinderfeestje spelen en dat maak het supergaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *