De beste legpuzzels met 1000 stukjes

Gonge

Jezelf wegworstelen van schermen, apparaten en zelfs de televisie kan een bijna onmogelijke taak zijn, maar het is van vitaal belang voor onze mentale en zelfs fysieke gezondheid. Een legpuzzel vereist je volledige aandacht en daarin ligt de magie. Iedereen, van tweens en tieners tot millennials en overwerkte ouders tot senioren, keert terug naar dit rustige tijdverdrijf uit onze kindertijd.

De beste legpuzzels zorgen voor urenlang speelplezier bij het samenstellen van prachtige ontwerpen. Behalve dat het ons uitdaagt, helpt het ons ook te ontspannen.

Jan van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren puzzels zijn erg populair. Zij zijn kleurrijk en bevatten veel details en humor. Een puzzel Jan van Haasteren kopen gaat van 150 stukjes tot 3000 stukjes. Jan heeft een handelsmerk dat hij op elke afbeelding heeft verwerkt, namelijk een vin. Dit is uiterst moeilijk te vinden in deze zeer drukke, kleurrijke illustraties. Verzamelbare legpuzzels die leuk, gedetailleerd en uniek zijn.

Puzzels 1000 stukjes met Disney thema

Puzzels 1000 stukjes met Disney thema, zijn niet enkel geliefd bij kinderen. Zo heeft Ravensburger een familiespel ontworpen met als naam “Villainous” waar de typische schurken of uit een gekende Disneyfilm van de kaart worden gespeeld. Deze figuren: Kapitein Haak uit Peter Pan, Jafar uit Aladin, de hartenkoningin uit Alice in Wonderland, worden in de nieuw Ravensburger puzzel 1000 omringd door geliefde karakterfiguren. Ravensburger zelf is een gevestigde waarde in bordspelen en legpuzzels. Het Duitse bedrijf kende zijn oorsprong in de 19de eeuw met zijn eerste spel ‘reis rond de wereld’. Ook het kinderspel ‘memory’ waar het korte termijngeheugen van kinderen wordt ontwikkeld is van Ravensburger. De legpuzzels worden nog steeds wereldwijd als zoete broodjes verkocht. Typisch zijn de heldere en kleurrijke foto’s, met aantrekkelijke thema’s, gemaakt in duurzaam materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *